Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Nice Promenade Des Anglais

Et af de centrale og berømte seværdigheder langs Middelhavet, Nice Promenade des Anglais eller gåtur i engelske har noget for enhver smag. Med miles af stranden, arkitektonisk flotte hoteller og trendy caféer, kan en billig biludlejning på Nice Promenade være en sjov og spændende måde at opleve den franske Rivera.

Tæt ved seværdigheder omfatter det gamle Nice eller Vieux Nice, Cours Selaya blomstermarked og Place Massena. Arkitektoniske notabiliteter omfatter Hotel Negresco, Palais de la Mediterranee og den russiske katedral. Og hvad franske by ville ikke være komplet uden sine fine shopping på av Jean Médecin, Galleries Lafayette eller Cap 3000 lige forbi lufthavnen.

Med en Biludlejning på Nice Promenade vil du være i centrum for handlingen da promenaden synes at være, hvor mange festivaler og begivenheder er hostet som to - ugers lange karneval, Nice Jazz Festival og slaget blomster.

Der er ingen tvivl, om du er ung eller gammel vil du finde ting at gøre her. På søndag leje en stol og mennesker - ur eller få derude som lokalbefolkningen og rollerblade, gå, cykle og skateboard sammen med Nices strande. Men hver dag er en god dag for dase i solen, seværdigheder og nippe til en forfriskende drink. Ved aften nyde ændring af kulisser som turist og lokale partygoers hilse natten.

Men men du ønsker at opdage småsten sand og surf, en billeje i Nice Promenade giver dig mulighed for at flygte til Corniches som Cannes, Grasse, Grand Canyon Du Verdon, Saint - Raphaël, Fréjus eller Saint - Tropez. Disse søde byer tilbyder et glimt af en anden slags seaside oplevelse, der ikke bør gå glip af.

Indsamling destination

Kort: