Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Nice

Beliggende i det sydlige Frankrig, behøver Nice ingen introduktion. Berømt for sine Middelhavets kystlinje, solrigt vejr og omkringliggende seværdigheder, er det ikke underligt, at Nice har en lang historie af besættelsen dating fra så tidligt som 400.000 år siden. Nice overgås til Paris i popularitet og er en meget spændende feriemål. Med en billeje i Nice, opdage denne dejlige by og fantastiske kystlinje i ubesværet komfort.

Nice opleves bedst ved at gå ned den Promenade des Anglais og gennem blomstermarkedet Cours Saleya. Til et fantastisk sted at shop og mennesker - watch hovedet til Vieux Nice eller gamle Nice. Rue de France fodgænger zonen er en anden livlig stedet for gaden entertainere, souvenirs og lækker mad.

Gå til Place Rossetti, som er beliggende i centrum af downtown for aften musik og stemning. Andre Se omfatter Nice arkæologi Museum og romerske ruiner, Matisse - museet og domkirken russiske.

Til at virkelig nyde fordelen ved en billeje i Nice, men gå day aktivering til de nærmeste områder. Villefranche - sur - Mer er en meget tæt ved men en meget forskellige kystby. Denne lille landsby huser en kunstfærdig weekend markedet på lørdag og søndag. Sospel er det perfekte sted for mountainbiking, vandreture, lystfiskeri og ridning.

Eller du kan besøge Fyrstendømmet Monaco. Ved hjælp af en billig biludlejning i Nice, er den berømte by kun en kort afstand derfra. Opleve en anden verden med sit travle natteliv, spændende auto racing, shopping og større - end - livet kasinoer.

Indsamling destination

Kort: