Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Paris CDG Lufthavn

Hvis den første etape af din rejse til Frankrig sætter dig i Charles de Gaulle lufthavnen i Paris, vil leje en bil at fortsætte din rejse være hurtigt og nemt. Alle de store biludlejningsfirmaer har salg skriveborde og samling depoter i lufthavnen, giver et enestående valg af modeller til priser, der passer til alle lommer.

Charles de Gaulle lufthavnen behandler mindst 200.000 passagerer hver dag, hvilket gør det den anden travleste lufthavn i Europa. Det ligger ca 14 miles nord for Paris, med to store veje, A1 og A3, forbinder det med byen. Når du har fuldført din udlejningsbil i Paris Charles de Gaulle Lufthavn, ligger Europas mest spændende city en kort køretur.

De internationale 'berømte navn' biludlejningsfirmaer alle har kontorer inden for lufthavnens forhal. Listen omfatter Europcar, Avis, Hertz, Budget Rent - a - Car og mange andre, samt fransk tjenesteudbydere såsom Alamo. Biludlejning i Paris Charles de Gaulle airport er gjort let på grund af konkurrenceelement.

Også placeret i lufthavnen er bil leje virksomheder som Argus udlejning, som når du har besluttet dig for en passende model og pris, vil bruge et online søgefunktion til at sikre du får den billigste pris til rådighed på din ankomstdag. Søgningerne vil omfatte lokale og nationale franske virksomheder samt internationale brand ledere.

Antallet af selskaber beliggende i lufthavnen og de faciliteter, de leverer sikrer, at billig biludlejning i Paris Charles de Gaulle Lufthavn er aldrig et problem. Besøgende kan afhente deres lejebil, forlade lufthavnen ved at følge de tosprogede skilte til A1 eller A3 og begynde deres ferie uden besvær.

Indsamling destination

Kort: