Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bordeaux Lufthavn

Afgående Bordeaux lufthavn, vil du drage fordel af en af de syv bil leje agenturer at levere bil leje service til besøgende. Der er så meget at gøre i Bordeaux - regionen, der økonomisk fornuftigt at have en bil lejet for længden af din rejse. Leje en bil fra et af selskaberne, der er meget enkle; alt du behøver er din gyldigt kørekort fra hjem og et kreditkort.

At leje en bil under dit ophold kan du udforske de forskellige vinmarkerne omkring Bordeaux i dit eget tempo. På landet er oversået med maleriske land inns for dig at slappe af i efter en lang dag med prøvetagning af fine varer af lokal vin beslutningstagere.

Hvis du foretrækker at holde sig inden for bygrænsen, vil Bordeauxs frisk restaurerede historiske bygninger forkæle dig med en tur gennem historie og arkitektur i den sydlige del af Frankrig. Du kan vælge at udforske en af de fire historiske kvarterer og forundres over de store kapeller bygget i middelalderen. Der er også mange museer og kunstgallerier at blive udforsket. Du kan besøge Bordeaux hvert år og der er nok lang række seværdigheder at ingen to ture nogensinde ville være nøjagtigt det samme. Hvilket er grunden til du vil have en bil lejet; leje en bil kan du springe venter for busser og sparer på taxi omkostninger. Når du er færdig på en udstilling kan du blot flytte til den næste der interesserer dig. Din lejede bil frigør dig fra alle seværdigheder, som du ikke kan finde tiltalende og tillader dig at udforske hvor alle dine indfald tager dig.

Indsamling destination

Kort: