Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Carcassonne Lufthavn

Carcassonne Salvaza airport er det største luft - facilitet, der serverer byer i Languedoc især Carcassonne. Lufthavnen tilbyder daglige flyvninger til forskellige byer i Frankrig samt en række europæiske hovedlufthavne herunder London, Bruxelles og Dublin. Indstillinger for Biludlejning i Carcassonne Salvaza airport leveres gennem forskellige udlejningsbureauer, som har oprettet kontorer i terminalbygningen. Dette gør det mere bekvemt for rejsende at få downtown og udforske de mest populære turiststeder i regionen.

Mens forbindelser til centrum af Carcassonne er tilgængelige via bus netværk, foretrækker turister stadig at arrangere biludlejning i Carcassonne Salvaza airport så de nemt kan komme rundt i regionen. Køretiden fra lufthavnen til byen Carcassonne ligger mindre end 10 minutter. Fra centrum, kan turister starte deres turne med gåture langs den historiske fæstning. De omkringliggende bjerge og landsbyer er også værd et drev.

Herfra kan de også tage deres billig biludlejning i Carcassonne Salvaza airport at nå andre kendte rejsemål i sydøstlige Frankrig. Kapital fra Montpellier, for eksempel, er cirka en time og en halv kørsel fra luften facilitet. Byen er en favorit blandt turister, da det har en interessant gamle centrum. Populære seværdigheder i området omfatter Les Jardin des Plantes, domkirken Saint Pierre og Musée Fabre.

Yderligere kan ud, turister også fortsætte med deres rejse til besøg til omkringliggende byer og landsbyer. Beziers og Perpignan er top udflugtsmål i regionen.

Indsamling destination

Kort: