Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Narbonne

Narbonne, når en travl havneby, forbinder tæt på Canal du Midi og floden Aude via Canal de la Robine. Men med de skiftende retning af Aude, Narbonne var nødt til at genetablere sig og i dag er det en vidunderlig turistby kendt for sin spirende vin region. Placeret i sydvestlige Frankrig, er denne attraktive område bedst savored med en Biludlejning i Narbonne.

Byen var den tidligste romerske koloni uden for Italien og oprindeligt etableret i 118 f.kr som Colonia Narbo Martius. Den via Domitia eller gammel romersk vej forbinder Italien med Spanien stadig kan ses på byens centrum.

Men Narbonne er også populære for religiøse seværdigheder såsom Ærkebiskoppens palads eller Palais des Archevèques. Det er her du finder de rigt udsmykkede Museum for kunst og Museum for arkæologi. Husk at tjekke gange i forvejen. Narbonne - katedralen er et andet punkt af interesse at have undergået rådhus tvister, krige og plager, som har forladt denne usædvanlig bygning ufærdige.

Med en billeje i Narbonne, gå til den gamle by for nogle middelalderlige arkitektur sightseeing og boutique shopping på Narbonnes bedste shopping gade Pont des Marchands. Men Gem din appetit for Les Halles de Narbonne. Narbonnes berømte marked har 72 madboder at friste din hvert kulinarisk glæde.

Ud af byen ture i en billig biludlejning i Narbonne omfatte Minervois vin Region og regionen Corbieres. Begge er kendt for vinsmagning, autentiske landsbyer og fantastisk udsigt.

Indsamling destination

Kort: