Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lezignan Corbieres

Lezignan Corbieres er virkelig stolt af sin lange traditionelle gæstfrihed og tilbyder en bred vifte af logi virksomheder varierende fra campingpladser og Self - catering hytter til førsteklasses hoteller og budget - venlige bed and Breakfast. Rekreative faciliteter omfatter: biograf, swimmingpool, tennisbaner, museum, mødelokaler og et offentligt bibliotek. Biludlejning i Lezignan Corbieres tilbydes af såvel lokale som internationale virksomheder.

En kirke, der går tilbage til 1200 - tallet dominerer byens centrum, som er fyldt med bar terrasser og butikker, mens flere parkeringspladser har gratis gratis parkering. Langs hovedgaden (Avenue de la République) hilser markedet besøgende hver onsdag morgen.

På markedspladsen med en typisk sydlige franske laid - back atmosfære udveksle lokale den nyeste sladder. Vinfremstilling museum er placeret i nærheden af togstationen. Biludlejning i Lezignan Corbieres er afgørende for dem, der ønsker at fuldt ud at udforske denne charmerende by.

Tourist informationscenter i byen giver omfattende rejseoplysninger på regionen Corbières Minervois hjælpe besøgende med udforskning af de gamle slotte, historiske kirker, klostre, maleriske landsbyer, vingårde og de bedste friske fødevaremarkeder.

Lezignan Corbieres ligger i departementet Aude, som er sandsynligvis den mest afslappet og standsmæssig af de fem departementer, Languedoc Roussillon - regionen. Aude mangler Pyrenæerne dramatiske landskaber. I stedet, hele området indtil Carcassonne er tæppebelagte med vinstokke og billede - perfekte solsikkemarker. For Kør - selv ture, kan billig biludlejning i Lezignan Corbieres forudbestilles online.

Indsamling destination

Kort: