Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Menton Train Station

Menton jernbanestation er den primære trafikknudepunkt i Menton, som er en populær feriedestination beliggende i kernen af den franske Riviera i Sydfrankrig. Selv om det er praktisk at komme her fra andre franske byer, lander de fleste besøgende på den internationale lufthavn i Nice før de foretager nogen videre rejseplaner.

Menton jernbanestation ligger godt og er fundet i centrum af en charmerende sydlige franske kystby, der engang tilhørte Italien. Leje af bil i Menton jernbanestation er den mest bekvemme måde at navigere dette område og få adgang til de nærliggende slotte og små bjergskråning landsbyer, som tilbyder betagende udsigt over den franske Riviera.

Hvis du rejser til jernbanestation fra en anden by i Frankrig, tilbyder leje af bil i Menton jernbanestation den mest bekvemme måde at navigere i Menton og andre dele af det sydlige Frankrig. Mens her, kan drivere benytte lejligheden til at krydse grænsen til Italien, hvis de kan lide mens dem på vej i den modsatte retning vil i sidste ende befinder sig i den catalanske del af Spanien.

E80 - motorvejen løber langs en del af kysten i dette område og byder på naturskøn udsigt som det strakte sig fra Menton til Nice og senere Cannes. Nice har en større lufthavn, der i øjeblikket modtager lavpris flyrejser fra byer over hele Europa og Storbritannien mens hvis du rejser her med jernbane, Menton Rail Station hilser tog fra en række franske byer på daglig basis.

Med billig biludlejning på Menton jernbanestation, kan du komme rundt de omkringliggende områder i komplet komfort og samtidig være i stand til at holde sig til din egen tidsplan. Med din egen bil, hvor som helst i den franske Riviera bliver tilgængeligt og du kan komme over grænser til nabolandene, når som helst du ønsker.

Indsamling destination

Kort: