Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Grasse

Den smukke by Grasse nyder en dejlig beliggenhed i den sydøstlige del af Frankrig, i den franske Riviera region af landet. Det er omgivet af uberørte landskaber og byen kan prale af en gammeldags føler med mange af boliger her ejes af lokale folk.

Der er mange muligheder for vandreture i den altomfattende landskab og besøgende, der nyder at udforske den fantastiske udendørs vil være glad for at tilbringe mere end et par dage her. Den saracenske tårn kan findes i byen og det står på 30 meter høje og mange besøgende vælger at klatre i tårnet for at se byen fra et fugleperspektiv.

Biludlejning på Grasse fås med store virksomheder, der er anerkendt i hele verden og skal forudbestilles sikre den bil, du ønsker. Den lokale domkirke er Hovedattraktionen her og dets imponerende arkitektur undlader aldrig at trække besøgende. Bygget tilbage i 1000 - tallet, huser bygningen arbejde af den berømte kunstner Ruben samt en håndfuld værker af lokale malere.

Billig biludlejning på Grasse kan bruges til at komme til den internationale Museum parfume som Museum of Art og historie Provence og Fragonard Museum. Den lokale kirke blev bygget i 1644 og bruges ofte som en vigtigste vartegn for lokale congregating i Grasse.

Byen er også kendt for sin parfume og der er en årlig festival, der fejrer den parfume, der er lavet i området og hændelsen består af flere gade parter, fyrværkeri skærme og gratis strømmende mad og drikke. Biludlejning på Grasse er ideel til at komme til og fra den travle begivenhed.

Indsamling destination

Kort: