Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Aix en Provence

Aix en Provence er et stort turistmål i Frankrig. Centrum af Aix en Provence ligger i det sydlige Frankrig, også en favorit stop for dem, der ønsker at besøge den nærliggende by Marseille. Aix en Provence er beliggende blot 19 miles nord for Marseille og kan nås med bil på et par timer.

Aix en Provence er frekventeres af rejsende fra hele verden på grund af dets gamle monumenter og kirker. Byen er berømt for at være et paradis for kunst. Med en historie som går tilbage til 122 f.kr., har Aix en Provence et rigt kultur og tradition, der er stadig tydeligt i dag.

Alt omkring denne by nås nemt med billig biludlejning på Aix en Provence Rail Station. Byens togstation ligger i hjertet af byen og tilbyder destinationer i og omkring området. Med billeje på Aix en Provence jernbanestation, kan turister nemt udforske de seværdigheder og lyde af byen, såsom katedralen i den hellige Frelser, en gammel kirke, beliggende på den nordlige del af byen.

Med Biludlejning i Aix en Provence jernbanestation, kan turister tage en køretur ned den berømte Cours Mirabeau, en bred motorvej, der er indrettet med træer og smukke huse. For enden af denne vej er den gamle bydel med charmerende caféer omgivet af middelalderlige bygninger, som har været holdt vedligeholdt af lokale i området.

Andre bemærkelsesværdige steder her omfatter Hotel de Ville, beliggende i hjertet af byen. Hotel de Ville er en samling af rige kunstværker og gobeliner. Det er beliggende, med udsigt over en smuk springvand samt klokketårnet. Byen er ofte blevet kaldt en "by med vand" primært på grund af tilstedeværelsen af en række springvand her.

Indsamling destination

Kort: