Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Marseille Rabatau

Marseille, et økonomisk og kulturelt knudepunkt, er en af Frankrigs største byer. Marseilles havn er en af de travleste på Middelhavet. Byen byder på fantastiske bygningsværker, museer, teatre, spisesteder der serverer lækre retter, butikker og barer. Marseilles centrale beliggenhed ved kysten giver nem adgang til lokale steder kører en Biludlejning i Marseille - Rabatau.

Boulevard Rabatau er i byens 10. Arondissement, en og en halv kilometer sydøst for den berømte Vieux - Port. Boulevarden krydser mellem A50 motorvejen og Avenue de Prado. Denne avenue går til Le Parc Borely og Plage du Prado (strand). Det bløde sand og uberørte farvande på stranden er ideel til windsurfing og svømning.

Servicepunkter Biludlejning på Marseille - Rabatau er i lokalområdet af Boulevard Rabatau. Shopping enemærker, såsom Quartier Belsunce og Rue St Ferreol er blot to kilometer fra Boulevard Rabatau. Den pragtfulde Longchamp Palace og dens maleriske haver er tæt. Natural History Museum har til huse i palæet.

Syd for Prado Beach med biludlejning på Marseille - Rabatau er den dramatiske fjord - lignende calanques på Cassis og Sugiton. Calanques er smalle åer foret med kalkstensklipper. Cassis' skyhøje Cap Canaille er et lokalt vartegn. Motorvej A7 løber nord fra Marseille til Aix - en - Provence.

Seværdigheder i Aix - en - Provence, der omfatter sted d'Albertas og dens overdådigt springvand og St Sauveur Cathedral dato fra middelalderlige gange. Cote d'Azur er øst for Aix - en - Provence og er knyttet til det af A8. Online Biludlejning søgemaskiner og rejsebureauer tilbyder tilbagediskonterede, billig biludlejning på Marseille - Rabatau.

Indsamling destination

Kort: