Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Limoges

Sidder vidunderligt blandt de utallige strålende chateaux, gamle byer og bølgende dale i det maleriske landskab, er Limoges en by kendt for sine regionale kulinariske lækkerier og et berømte fremstilling centrum af fantastisk porcelæn.

Musée National de la Porcelaine Adrien - Dubouché er hjemsted for byens mest omfattende porcelæn indsamling. Dette museum viser mere end 12.000 stykker og illustrerer tidligere af keramik og glasproduktion. Biludlejning på Limoges Del & amp; Col og er den mest behagelige måde at transport for besøgende der vil udforske turist højdepunkter.

Andre stjerne seværdigheder i byen omfatter de fantastiske kirke Saint Michel - des - løver og glimrende konstrueret Saint Etienne domkirke. Det landlige miljø omkring Limoges er virkelig charmerende og kendt for sin venlige og imødekommende indbyggere, med billig biludlejning på Limoges Del & amp; Col tilbyder en givende måde at opdage.

Også kendt som er den franske landbrugs heartland, Massif Central, hvor rejsende kan finde petite byen Limoges. Det fredfyldte landskab her er fyldt med fantastisk chateaux, spændende byer og frodige grønne dale. Besøgende her bør ikke glip af stikprøver nogle af regionens lækre retter. Et stort antal palæer, chambres d'hotes, ferieboliger, chateaux, hytter og farm huse tilbyder komfortabel feriebolig, eller et lækkert måltid mad. At arrangere biludlejning på Limoges Del & amp; Col via internettet på forhånd anbefales som mange af online booking leverandørerne tilbyder attraktive rabatter.

Rejsemål i det omgivende miljø i Limoges, som er et besøg værd er Aubusson, der er hjemsted for en gobelin vævning centrum og de idylliske byer Nieuil, Le Puy - en - Velay og historiske Vichy. Alle disse byer kan nemt nås ad landevejen fra Limoges.

Indsamling destination

Kort: