Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Chambery

Nogle 55 kilometer nord for byen Grenoble ligger Chambery. Det hører til Rhone - Alpes - regionen i den sydøstlige region i Frankrig, og det tjener som hovedstad i departementet Savoie. Selve byen er beliggende i en dal mellem bjergene Chartreuse og Bauges.

At være i Chambery er en berigende oplevelse for ivrig rejsende, der kan lide at udforske den dejlige og naturlige miljø fundet i landskab og bjergene samtidig være inden for rækkevidde fra de andre attraktioner i regionen. Biludlejning i Chambery kan arrangeres at supplere dine rejser og sightseeing behov.

Når sightseeing i Chambery, være sikker på ikke at gå glip af de vigtigste seværdigheder Fontaine des elefanter og Chateau de Chambery. Du kan også forbi på cistercienser Abbey af Hautecomb som går tilbage til 1135 at se gravsteder af slægten af Savoyen.

Da du har en bil, er du velkommen til at udforske seværdighederne uden for byen. Billig biludlejning i Chambery tager du t i udkanten af byen, der strækker sig til Combe de Savoie vingård skråninger og mod Lac du Bourget kyster. Fra Chambery, kan du også køre til de nærliggende byer for en dagstur.

Biludlejning i Chambery kan bruges til at gå på en dagstur til Lyon, som du kan nå i en time og 14 minutter, eller til Grenoble, der kan nås på mindre end en time hvis du kører gennem A41. Du kan også overveje at besøge spa by af Aix - Les - Bains og komme dertil på mindre end 30 minutter via A41 eller D991.

Indsamling destination

Kort: