Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Moutiers

Moutiers er en lille og typisk fransk by tæt på grænsen i den sydøstlige del af Frankrig. Oprindeligt kaldet Tarentaise, er Moutiers beliggende i departementet Savoie i Rhone - Alpes - regionen i Frankrig. Med hensyn til placering, ikke kun gavner Moutiers fra fantastiske omgivelser, men det er også ideelt placeret for adgang til Alperne. Hvert år, horder af turister gør deres vej til regionen til at nyde den fantastiske natur og alpine pister. Området er ideelt for en række forskellige vintersport, fra skiløb og snowboarding på kælk.

Med hensyn til transport, Moutiers er en central rail destination, selv om det ikke faktisk har en højhastigheds jernbaneforbindelse, det er stadig en stor link til TGV tog kommer fra Paris og Lyon. Ved ankomsten, kan du nemt arrangere billig biludlejning i Moutiers uden problemer.

Moutiers er beliggende mellem skråningerne af Tarentaise - dalen, og gennem det løber floden Isere, at gøre for en virkelig smuk plet. Med denne og dens beliggenhed giver adgang til Alperne, er Moutiers et fantastisk sted at bo for en skiferie.

Tre af Alperne store skisportssteder er placeret direkte i nærheden af Moutiers, og med Biludlejning i Moutiers, du kan få dem med kun en kort køretur.

Hvis du ønsker at udforske lidt længere borte kan så du se uden for deres umiddelbare omgivelser på tværs af grænserne til enten Italien eller Schweiz. Grænsen til Italien er bare 20 miles eller så mod sydøst, mens Schweiz er lidt længere væk til nord, men stadig mindre end 70 miles væk, så en kort køretur med Biludlejning i Moutiers.

Indsamling destination

Kort: