Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Saint Germain En Laye

I fortiden, var Saint Germain En Laye kendt som en flugt for den kongelige familie i Frankrig. I dag, mange af landets rigeste og mest berømte indbyggere bor på træklædt gader i dette fællesskab bare 19kms vest for Paris med Biludlejning i Saint Germain En Laye. Historie ligger på hvert hjørne af dette ‘ gyldne trekant af Yvelines' og besøgende kan se det hele ved leje af bil i Saint Germain En Laye.

I 1020, Saint Germain En Laye blev oprindeligt etableret som et kloster websted, men til sidst blev hjem til den storslåede chateau, som blev bygget for kong Louis XIV, der var født i chateau i 1673. En to og en halv kilometer lange stenterrasse giver uforglemmelig udsigt over floden Seine - dalen og Paris skyline, og museet af nationale arkæologi er også en del af slottet. Arkæologi museum's mest berømte udstilling er en 23.000 år gamle skulptur på den ivory tusk af en gigantisk opkaldt ‘ Dame de Brassempouy.»

Den nærliggende skov af Saint - Germain - en - Laye hvor franske royalty engang jages for ræve er ikke mindre historiske, og endnu en gang var omgivet af en høj mur for at stoppe spillet østberlinerne i skoven.

Andre berømte beboere i Saint Germain En Laye omfatter franske komponist Claude Debussy, hvis hus er nu hvor det eneste museum helliget sit liv og arbejde er beliggende, og kunstner Maurice Denis. En haven og kunstgalleri kan nu findes i Denis' tidligere hjem.

Besøgende, der ønsker at rejse vest for Saint Germain En Laye anbefales kraftigt at bruge billig biludlejning i Saint Germain En Laye, fordi byen er sidste stop på Paris metrolinje.

Indsamling destination

Kort: