Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Saint Nazaire

Nordvest for Nantes er den store historiske bydel af Saint Nazaire der ligger på Atlanterhavskysten. Det er berømt for bygge storslået skibe, der har sat sejl fra denne meget port og flyet producent, Airbus, er lige uden for byen.

Du kan besøge to transportvirksomheder og gå på en arrangeret tur af arbejdspladsen. Værftet er tæt på byen og rejser er arrangeret for at besøge Airbus - anlægget. Billig biludlejning i Saint Nazaire er en anden du kan rejse til disse to i dit eget tempo.

Ifølge arkæologer område dateres tilbage omkring 7.500 - 9.500 år og i den neolitiske tidsalder. De tror det på grund af fund af en gammel gravplads og en dolmen, der sidder i centrum af byen. Du kan se disse steder for dig selv med en billeje i Saint Nazaire.

Der er mange andre museer og monumenter i byen, som er åben næsten hele året rundt. Monumenter omfatter en dedikeret til britiske styrker under anden verdenskrig og et moderne kunstværk, der ændrer form i vinden. Du kan også bestille guidede ture gennem turistinformation, så du ikke gå glip af noget.

Biludlejning i Saint Nazaire er en fantastisk måde at komme til havnen og sidde blandt de imponerende fartøjer, der er forankret. Simpel caféer og bistroer er omkring for en kaffe og en snack. Du kan køre ned til en af 20 strande rundt i byen og tage i nogle solen i sommermånederne.

Indsamling destination

Kort: