Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Saint Nazaire Lufthavn

Den store kommune af Saint Nazaire, der har en havn og en lille lufthavn mod øst ligger på vestkysten af Frankrig. Lufthavnen håndterer kun indenlandske afgange, men er hjemsted for Airbus - fabrikken i Frankrig. Biludlejning i Saint Nazaire lufthavn gør en god base for at besøge byen.

Der er så mange seværdigheder i byen og område, kan du altid finde noget at gøre eller se. Airbus - fabrikken er åben til ture og du kan få virkelig tæt på nyeste inden for flyvende, A380, et dobbeltdækker - fly. Havnen har også arrangeret ture hvor du kan se, hvor nogle af giganterne i havet er blevet bygget.

Der er masser for historikere at se med en billeje i Saint Nazaire lufthavn. Du kan tage en kort køretur fra byen og besøge webstedet for Tumulus, som er en gammel gravhøj sagde til dato tilbage til 5500BC. I centrum af byen er også en dolmen, der har stået i det samme sted for mere end 6.000 år.

Efter alt det hårde arbejde med sightseeing er gjort for dagen kan du hovedet ind til byen for nogle store spisestue. Hvis du går til havnen vil du blive behandlet for en fantastisk lys display, der er sat af bygningerne omkring havnen. Hvis du blot ønsker at slappe af hovedet til den gamle bydel for en charmerende franske velkommen.

Med billig biludlejning i Saint Nazaire lufthavn kan du tage dig til de nærliggende byer Rennes og Nantes for en rundvisning. Nord for byen er også en af de største sumpområder i Frankrig, og det har mange fastsat stier og ture for alle at nyde.

Indsamling destination

Kort: