Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i La Baule Togstation

Hvis du ankommer i La Baule med tog vil du bemærke, at de omkringliggende områder er frodige med vegetation og fyrretræer. Giver en dejlig kontrast til strandene i La Baule, er områderne omkring byen også værd at udforske under dit ophold. Med biludlejning på La Baule jernbanestation kan du begynde din ferie straks.

La Baule er beliggende i det vestlige Frankrig i departementet Loire - Atlantique. Det er en stor feriemål og fortsætter med at tiltrække besøgende med sine pletfri strande og aktiviteter. Der er så meget at se og gøre under opholdet i La Baule. Biludlejning på La Baule jernbanestation tilbyder en nem måde at rejse her.

Hvis du ønsker at tilbringe din afslappende dage ved stranden, er der ikke noget bedre sted end La Baule. Stranden her siges at være en af Europas smukkeste strande. Den hvide sand strækker sig fem miles. Der er mange former for vandsport kan nyde her samt, såsom snorkling og vindsurfing.

Sport og aktiviteter, der finder sted på land i La Baule omfatter go - cart, tennis og ridning. Med billig biludlejning på La Baule jernbanestation kan du også besøge Golfbaner Golf de la Bretesche og Golf de la Baule. Hvis du føler dig heldig tage et drev til Casino de la Baule. Her finder du over 200 spilleautomater og traditionelle bordspil.

La Baule har adskillige spa - faciliteter, der kunne hjælpe med at tage din afslapning yderligere. Der er også et thalassoterapicenter i byen. Slap af på en cafe eller bar eller nyde et lækkert måltid på en af de mange restauranter i hjertet af La Baule. Der er små butikker og butikker spredt her så godt.

Indsamling destination

Kort: