Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Vannes

Den lille by Vannes er beliggende i regionen Bretagne i nordøst Frankrig, populær blandt turister, der er interesserede i historie og arkitektur. Der er masser af faciliteter og tjenester for besøgende her såsom hoteller, restauranter og virksomheder, der tilbyder biludlejning i Vannes.

Efter at finde billig biludlejning i Vannes besøgende vil være i stand til at køre til det nærliggende Suscinio slot, som er et interessant sted at udforske. Beliggende på toppen af en høj bakke, giver klatring til toppen af slottets tårn spektakulære udsigt over Vannes og det omkringliggende område.

Den ældste del af Vannes funktioner maleriske brostensbelagte gader og fine hvide huse. Kendt for sine italienske føler, et stort antal huse år dato tilbage 500 år eller mere og er blevet velbevaret.

Vannes er en pulserende by og der er altid noget at se og gøre her. Torvet er omdrejningspunkt for en stor del af byens aktivitet og besøger musikere spiller ofte her. Omkranset af butikker, restauranter og charmerende gamle bygninger, er dette et godt sted at slappe af.

Med Biludlejning i Vannes er det muligt at køre til den maleriske by Brest i lidt over to timer. Bilister kan få her ved at følge vejen E60 måske tager sig tid til at udforske byen Quimper undervejs. Vannes gør et godt sted at bruge som en base til at udforske Bretagne som byer som Rennes og Nantes er også kun en kort køretur væk.

Indsamling destination

Kort: