Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Vannes Togstation

Hvis du leder efter en lille rolig ferie i Frankrig, er Vannes i Bretagne det perfekte sted at gå til nogen enhver tid af året. Vannes ligger på toppen af en kløft dermed; fiskeriet er en vigtig form for levebrød her.

Når du går ned sine kystnære linje, finder du flere restauranter og pubber der serverer lækre fisk og skaldyr, billetpriser og andre lokale retter. Byen har en romantisk touch til det med sin storslåede befæstninger, der har stået sin prøve tid som bygningsværker dating så langt tilbage som i middelalderen - billeder, oprette en smuk kulisse for en drømmende romantisk weekend.

For at komme rundt i byen hurtigere og mere komfortabelt, er en billig biludlejning fra Vannes togstation ideel. Når du går til byens centrum, vil du finde, der er flere Biludlejning på Vannes togstation, som du kan tjekke ud til at få din bil udlejning fra.

Der er faktisk flere store bil leje udbydere i Vannes: Argus, Carhire 3000, Auto Europe og Holiday Autos.

Tjek det akvarium de Vannes hvor du vil se en stor samling af marine liv; herunder hajer, ål, skildpadder og en krokodille. Der er også sjældne slags havdyr, som du kan se på akvariet.

Indsamling destination

Kort: