Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Auray Train Station

Auray Rail Station er en af de vigtigste transportformer servicering den charmerende franske Auray. Bygget i 1862, Auray jernbanestation ligger på Savenay – Landerneau linje og betragtes også slutningen af Auray – Quiberon linje. De Auray jernbanestation ligger blot to kilometer fra centrum af byen, et historisk monument.

Den moderne Auray jernbanestation er i øjeblikket betjenes af Paris - Rennes - Quimper TGV og Bretagne TER. Togstationen bemærker en betydelig stigning i passagertrafikken især i sommersæsonen. Dette er et af midlerne til at komme til byen Paris for rejsende i denne del af Frankrig.

De Auray jernbanestation ligger lige ved siden af nogle historiske monumenter i byen. I nærheden ligger Auray kloster, som er et must - see for enhver rejsende i denne by. Herudover er der også butikker og restauranter omkring togstation, for rejsende på vej ind fra en lang flyvetur. Der er også tilgængelige billige biludlejning på Auray jernbanestation, som tager gæsterne til andre foretrukne destinationer.

Ved at få Biludlejning på Auray jernbanestation, kan turister nemt udforske den charmerende franske by. Auray har en række historiske monumenter og kirker, der er blevet smukt restaureret og vedligeholdt af den lokale regering. Blandt disse omfatte kapellet af den hellige ånd, som blev bygget i 1200 - tallet. Denne gamle kapel er blevet omdannet til et militærhospital og senere som et forsvar kaserne. Nu er kapellet blevet smukt restaureret.

Med biludlejning på Auray jernbanestation, kan turister også besøger andre bemærkelsesværdige steder her herunder kapel af Notre Dame de Lourdes, kirken St. Gildas, 1700 - tallet rådhus (også sæde for regeringen i byen) og springvandet Chazelles.

Indsamling destination

Kort: