Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Auray

Byen Auray er beliggende Morbihan departementet i Frankrig. Omgivet og omkranset af andre franske byer, er Auray det bekvemme sted at starte for dem, der ønsker at udforske department of Morbihan. Byen er mindre overfyldte i forhold til andre nærliggende franske byer, gør det også et perfekt sted at slappe af for rejsende, der blot ønsker at komme væk fra stress og jag.

Auray er ofte tænkt som "over restaureret," med meget af sin historiske bygninger har gennemgået en omfattende restaurering. Men byen stadig i vid udstrækning bevarer sin historiske touch. Alt omkring denne by kan nås med billig biludlejning på Auray. Kernen i Auray ligger det 18 århundrede Hôtel de Ville, som er byens sædet for regeringen.

Udforske byen er let med biludlejning på Auray. I nærheden af byen er center et lokalt marked, der sælger lokale varer og delikatesser. Markedet kommer især i live i løbet af weekenden, hvor de fleste af varerne er bragt ud på gaden og et åbent marked afholdes for dem, der ønsker at finde store varer i denne by.

Også tilgængelig med bil leje på Auray er de smukke kvarterer i St - Goustan. Dette område er fyldt med gamle huse dateres til 15 og 16 århundreder. Også er værd at besøge den gamle kapel af Notre Dame, som blev bygget i 1800 - tallet og stadig bevaret meget af sin historiske appel og skønhed.

Andre bemærkelsesværdige steder at besøge i denne by omfatter: Auray klostret, Chazelles springvand, kirken St. Sauveur, kirken St. Gildas og kapellet af den hellige ånd, blandt andre. Mange af byens monumenter er blevet restaureret og dato så langt tilbage som 1600 - tallet.

Indsamling destination

Kort: