Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Nantes Togstation Syd

Nantes TGV Station er byens vigtigste togstation og serverer hele byen. Det er en moderne og attraktiv bygning med indgange til både nord og syd for stationen, som begge også har en række forskellige faciliteter. Der er caféer, mad leverandører og butikker og også ATM faciliteter. Du kan også arrangere billig biludlejning i Nantes TGV - stationen.

Hvad angår offentlig transport er der en forbindelse med en af Nantess sporveje på stationen. Nantess sporvogn netværk er det største i Frankrig. På den sydlige indgang er der også forbindelser til adskillige busforbindelser på Tan - netværk, som omfatter transport express til Nantess internationale lufthavn. Du kan endda tage en Navibus, der kører gennem byens kanaler. Der er en endestation lige over anden siden af vejen ved den sydlige indgang. Eller du kan arrangere din Biludlejning i Nantes TGV - stationen.

Uanset hvad du er i til, hvorvidt det være shopping indtil du slippe eller besøge kunstgallerier og museer, Nantes har det hele, og du er inden for nem adgang til centrum af byen fra Nantes TGV - togstation.

Hvis du ønsker nogle friske havluft, bør så du hovedet vest til Atlanterhavet. Med Biludlejning i Nantes TGV Station er du kun en behagelig køretur væk. På kysten, kan du engang gøre din vej langs og besøg nogen af de mange smukke strande og stoppe off på de kystnære fiskerlandsbyer at prøve dagens fangst.

Eller en anden idé ville være at besøge Saint Nazaire, som er en smuk, lille kystnære by og er netop langs motorvejen E60 vest for Nantes.

Indsamling destination

Kort: