Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ecully

Lyon er by i kærlighed. Dens smukke bygninger og storslåede omgivelser bringe meget lykke i mange turister, der kommer på besøg. Lyon var kendt som den silke kapital af verden i fortiden og den historie, som er i byen er usædvanligt.

Billig biludlejning i Lyon Ecully er en billig måde at rejse rundt i Rhône - Alpes - regionen. Du kan opleve visse områder, der ikke er adgang til offentlig transport og med en bil du har friheden til at strejfe frit.

Lyon er meget populær med besøgende på grund af de udestående websteder byen kan tilbyde som katedraler, romerske ruiner og klostre. Byen dateres tilbage til den romerske æra og er fremragende til folk, der har en interesse i historie.

Rhône - Alpes - regionen er kendt for gastronomi og spisesteder og ud af byen er den øverste kvalitet. Borgerne i Lyon tager en masse stolthed i hvad de laver og tage det til et højere niveau, madlavning usædvanlige retter som ko snude salat. Biludlejning i Lyon Ecully er en glimrende måde at rejse til disse fantastiske restauranter.

Byen har fantastiske vejforbindelser på grund af de store motorveje i Lyon. Der er A6, A7, A42, A43 vej mod mange store byer som Paris, Marseille, Milano og Genève. Biludlejning i Lyon Ecully er en omkostningseffektiv måde at komme omkring i Rhône - Alpes - regionen. Metro og sporvogn servicen er godt prissat, men kan ikke tage turister til de mere landlige dele af Rhône - Alpes.

Indsamling destination

Kort: