Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Saint Etienne Togstation

Saint Etienne, en populær by i departementet Loire i Frankrig, er en ideel base for turister der ønsker at se området og har også flere store attraktioner. Kunst og historie er de vigtigste elementer i byen, men du bør gøre mindst én tur til de lokale bjerge med billig biludlejning på Saint Etienne Railway Station under dit ophold.

Overnatning beliggende nær Biludlejning på Saint Etienne Railway Station er altid populære, men har tendens til at være rettet mere mod forretningsrejsende end dem her for fornøjelsens skyld. De centralt beliggende værelser imødekomme godt for turister og også drage fordel af at være tættere på det historiske centrum af byen.

Byen har opbygget et ry som at være et center for kunst og historie og som afspejles i dets attraktioner. Der er mange fine museer her byder viser på mange emner, herunder den franske modstandsbevægelse og transport men Museum of Modern Art tiltrækker sikkert flere besøgende end de fleste.

En ting du er sikret i de fleste franske byer er god mad og det er det samme i Saint Etienne. Der er et stort udvalg af internationale retter på tilbud her samt lokale favoritter. Der er også nogle fantastiske lokalt producerede vine til rimelige priser.

Der er en lokal lufthavn, der betjener en begrænset række destinationer, men tog rejse er populær i Frankrig og biludlejning på Saint Etienne Railway Station leverer en nem måde at komme til byens hoteller. Ved hjælp af en bil under du er ophold også en fleksibel måde at få det meste ud af dit besøg.

Indsamling destination

Kort: