Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sarlat La Caneda

Den smukke by Sarlat La Caneda ligger i den sydvestlige region af Frankrig, et charmerende sted at tilbringe noget tid. Beliggende lidt over to timer fra byen Bordeaux, langt den nemmeste måde at komme omkring er med Biludlejning i Sarlat La Caneda.

Vandrer gennem byens snoede baner afslører en række overraskelser på hver twist og dreje. Byen indeholder et stort antal interessante historiske bygninger, hvoraf mange kan dateres tilbage til 900 - tallet. Mange af katedraler og kirker her er beliggende omkring rummelige pladser, som er sjovt at udforske.

En anden god måde at se seværdigheder er ved at indsamle billig biludlejning i Sarlat La Caneda og køre gennem byen, forbi seværdigheder såsom domkirken Saint - Sacerdos og fortryllende Saint Marie kirke. En billeder vejen fører også rundt i byen, gør en naturskøn og givende køreoplevelse.

Denne region i Frankrig er kendt for sine friske råvarer, med trøfler og foie gras er især god her. Et godt sted at shoppe for lokale delikatesser er på det lokale marked, der er afholdt på lørdage fra 09:00 til 12:00 i December, januar og februar. Der er også et dagligt marked på Place de la Liberte.

Vestkysten af Frankrig er placeret lige over 200kms væk, og dem, der har opsporet Biludlejning i Sarlat La Caneda kan fuldføre denne rejse i lidt over to timer. Vestkysten er kendt for sine sandstrande samt byen Bordeaux.

Indsamling destination

Kort: