Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Brive

Brive - la - Gaillarde betragtes som et vigtigt jernbaneknudepunkt i den region, der også spiller en vigtig rolle som et industrielt centrum af departementet Corrèze. Byen er også en god base for at udforske de omkringliggende landsbyer og resten af regionen sammen med floderne Dordogne og Vezere.

Brive - la - Gaillarde har et begrænset antal attraktioner, men alle af dem er bemærkelsesværdige for deres historiske attributter. Biludlejning i Brive lader dig opdage alle disse seværdigheder i dit eget tempo. Hovedet til hjertet af byen, for at opdage de St Martin Church, blev oprindeligt bygget i romansk stil.

Billig biludlejning i Brive kan tage dig til stedet du General - de - Gaulle, der er kendetegnet ved ragede og turreted huse, med nogle af dem har været kendt siden 1200 - tallet. Du kan også besøge Hotel de Labenche, der går tilbage til 1500 - tallet på Jules - færge boulevard.

Der er en række hoteller inden for rækkevidde af togstationen i Brive som endestation, Le Chapon Fin og Hotel de France. Biludlejning i Brive kan bookes på forhånd så det vil være klar til brug, når du ankommer med tog. Du kan bruge din bil at komme til dit hotel valg eller at besøge turistkontoret i sted 14 - Juillet.

Brive - la - Gaillarde prale gode jernbane - og vejforbindelser, hvilket gør det nemmere for dig at få adgang til det fra ethvert punkt i regionen eller landet. Med jernbane, kan du få på TGV fra Paris, der vil tage dig til Limoges. Der, kan du ride toget til Brive - la - Gaillarde. Du kan også ankomme i regionen ved at rejse med fly og landing i Limoge lufthavn, som ligger omkring 45 minutter fra byen.

Indsamling destination

Kort: