Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Perigueux Lufthavn

Perigueux lufthavn ligger kun en kort køretur fra byen Perigueux i regionen Dordogne i Frankrig. Det er en lokal regional lufthavn med to daglige afgange fra Paris Orly og en flyvning om dagen fra Bergerac med Twin Jet flyselskaber. Der er Biludlejning på Perigueux lufthavn i lufthavnen terminal bygning lige efter bagage indvinde.

Dordogne - regionen er et fantastisk område at udforske. Offentlig transport er ikke stor, så det er virkelig en god idé at få billig biludlejning i Perigueux lufthavn og udforske området på din fritid. Den historiske by Perigueux med dens middelalderlige gamle bydel og romerske bydel gøre en god base hvorfra du kan udforske regionen.

Regionen er berømt for sine mange huler. Nogle huler er imponerende for deres utrolige klippeformationer og andre for deres eksempler på forhistorisk kunst. Hvis du kun har tid til at besøge en grotte, besøge den fantastiske Grotte de Font de Gaume. Denne grotte er blot en kort køretur fra Les Evzies lige ved D47.

Med Biludlejning i Perigueux lufthavn kan du besøge nogle af de mange slotte i regionen. Mange af disse smukke bygninger er åbne for offentligheden. Chateaux Hautefort og Carnac er begge et besøg værd.

Hvis du har tid hovedet over til Bergerac, dette er de vigtigste vin voksende region i Dordogne og er fyldt med mange vinmarker og vingårde. Det er et dejligt sted at udforske og slappe af med et glas lokal vin.

Indsamling destination

Kort: