Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Perigueux

Biludlejning på Perigueux er en fantastisk måde at udforske den smukke Dordogne - regionen i Frankrig. Regionen anses for at være en af de smukkeste i hele Frankrig. Offentlig transport i området er begrænset, så hvis du vil virkelig opleve landskabet, er den eneste måde at komme rundt med billig biludlejning i Perigueux.

Byen Perigueux er et dejligt sted at basere sig selv. Der er et stort udvalg af hoteller fra simple gæstehuse til luksushoteller at vælge imellem. Den gamle bydel med dens brostensbelagte gader er en fryd at vandre rundt, som er den romerske bydel af byen med dens imponerende tårn Vesunna.

Der er mere end 1.000 chateaux i Dordogne - regionen. Nogle af de mest imponerende slotte at besøge omfatter Chateau de Montreal Issac, Chateau de Bourdeilles i Brantome, Chateau de Jumilhac i Thiviers og Chateau de Puyguilem i Villars.

Med Biludlejning i Perigueux kan du besøge nogle af de mange fantastiske grotter i Dordogne - regionen. Der er to typer af huler i regionen og dem, der er kendt for deres forhistoriske kunst, der har fantastiske drypstenshuler og drypsten klippeformationer.

Dordogne - regionen er en stor året rundt destination. Det mest populære tidspunkt for besøgende er i sommermånederne. Hvis du planlægger at rejse på dette tidspunkt, bør du virkelig bestille din udlejningsbil og overnatning på forhånd. Forår og efterår er store tid til at besøge, vejret er behageligt og du kan få gode tilbud på hotelpriser.

Indsamling destination

Kort: