Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cahors Train Station

Gare de Cahors er jernbanestation, der betjener by Cahors i mange i Frankrig. Stationen forbinder byen med andre byen jernbanestationer Gare de Monsepmron Libos, Tour de Faure, Puy L'Eveque og Gare de Montauban. Stationen ligger på Avenue Jeane Jaures, tæt på flere hoteller og attraktioner i byen, gør det et godt udgangspunkt for rejser rundt Cahors. Stationen har fremragende vejforbindelser og er tjent med busser, som opretter forbindelse til byens centrum, selv om billig biludlejning på Cahors jernbanestation tilbyder et mere bekvemt alternativ.

Med biludlejning på Cahors jernbanestation, kan besøgende nemt nå byens centrum hvor fremtrædende katedralen er bogført. Katedralen, indviet i 1119, er blandt de ældste kirker i regionen, med en enkel, men elegant udvendig og en omfattende indvendig.

Også er at bemærke de imponerende konstruktioner i nærheden af cathedral, herunder Hotel d'Issale, Hotel Roaldes, Hopital Grossia og Palais Duexe. Besøgende kan også tage en tur til kirken St Barthélémy, et fjortende århundrede kloster bygget for pave John XXII brødre.

Cahors er også en travl vin landsbyen, berømt for sin sjældne sort vin. I og omkring byen er talrige ekspansiv vinmarker hvor besøgende kunne gøre nogle vinsmagning eller bare slentre det maleriske landskab.

Indsamling destination

Kort: