Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Villeneuve Sur Lot

Villeneuve Sur Lot er en fin gammel by på bredden af floden Lot i det sydvestlige Frankrig. Det er en god kandidat for opsamle billig biludlejning i Villeneuve Sur Lot og også kommer med gode indkøbsmuligheder og pensionater.

Byen er en af to dele, adskilt ved Lot - floden med en fantastisk gammel bro. Det har buer og voldanlæg og blev berømt opgraderet under regeringstid af Louis XIII. De fleste af Villeneuve Sur Lot er walkable, men har Biludlejning i Villeneuve Sur Lot er et must for at få mest ud af regionen.

Sted La Fayette er det centrale torv i den gamle bydel og er omgivet af århundredgamle bygninger og nyere arkader. Den gotiske kirke St Etienne er en populær syn at tjekke ud i byen på den højre bred, mens på den venstre back er væggene i Pujols, som stammer fra 1200 - tallet.

Med Biludlejning i Villeneuve Sur Lot, at komme til kysten nedenfor Bordeaux er ligetil og er sjov for hele familien. Det er dejligt året rundt hernede på denne breddegrad, mens byen Bordeaux er berømt for sine vine, rød og hvid. Byen og dens vingårde er begge værd at se.

Bergerac er også temmelig tæt, direkte forbundet med N21 med Biludlejning i Villeneuve Sur Lot. Leder sydøst for Toulouse og behørig syd for Pyrenæerne. Der er lufthavne i Toulouse og Bordeaux og du kan også komme med tog.

Indsamling destination

Kort: