Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Marmande Railway Station

Marmande er en lille by, ikke meget besøgt, men med en rig kulturarv. Det er mest kendt for sin saftige tomater og sin årlige tomat festival, afholdt af en juli. Det er beliggende i den sydlige del af Frankrig, så har mere milde vejr end længere mod nord. For at se byen, skal du bruge billeje på Marmande Rail Station.

Mens man kører rundt i byen med de tilgængelige billige biludlejning på Marmande jernbanestation, vil du se nogle bemærkelsesværdige seværdigheder, der er betydelig i byens historie. Der er området Labat med dens middelalderlige huse, statuen af borgerpligt og kapel af Saint Benoit.

Den vigtigste seværdighed i byen er Notre Dame de Marmande. Det er et nationalt historisk monument, især på grund af klostrene. Der er også et kloster garden, som er anerkendt af national betydning. Et museum tæt viser ved forskellige objekter fra kirke gennem årene.

Holde børnene underholdt ved at tage dem til Filhol Park. Spille nogle sportsgrene på de forskellige sportsbaner og pladser, eller bare lade dem løbe frit i et af de fem spil områder, som har spændende apparater såsom zip ledninger og spille huse.

Højdepunktet for mange besøgende til denne region bruger Biludlejning på Marmande jernbanestation til at køre ud af byen til at se, hvad der ligger ud over byens grænser. Landdistrikternes skyline er meget smuk og for det meste naturligt, med kun de ulige landsby i fjerne.

Indsamling destination

Kort: