Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Langon

Langon er en gammel landsby i det nordvestlige Frankrig hvor menneskelig bosættelse har eksisteret siden den mesopotamiske æra. Denne landsby fyldt med historie og nogle af Brittanys bedst bevarede landskab er bare 70kms fra Nantes og 60kms væk fra Rennes af Biludlejning på Langon.

Som Langon har få muligheder for offentlig transport og er så langt fra større byer, den mest praktisk transportmiddel er Biludlejning på Langon, og byerne Rennes og Nantes tilbyder de fleste valg for billig biludlejning på Langon.

Blandt de mest imponerende af de mere end 35 Mesolitikum Megalitter fundet i området Langon før 1800 - tallet alene er den tårnhøje struktur lige uden for byen kendt som Demoiselles de Langon. 20 stenene danner denne struktur er mindst en meter høj hver.

Endnu en af vejene i Langon har ført til landsbyen siden den romerske æra, som også er når Chapelle Sainte - Agathe blev oprindeligt bygget som en spa. Kapellet blev et sted for tilbedelse i middelalderen og den romerske kunst inde Chapelle Sainte - Agathe er specielt Perikon beundrer.

Corbinieres viadukten kan være forholdsvis ung, efter at have været afsluttet i 1861, men 30m høj struktur tilslutning Langon til Messac er stadig et imponerende syn. Den viadukt søjler er også hjemsted for en anselig bat koloni. Servanne Lefebvre er en hest gård, som er det bedste sted at leje heste eller lære at ride i det smukke landskab, der omgiver området Langon.

Indsamling destination

Kort: