Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bordeaux Togstation

Gare Saint Jean er en fælles indgang til byen Bordeaux i sydvestlige Frankrig. Jernbanestation ligger på den sydøstlige del af byen og betjenes af TGV og regionale tog kommer fra Paris, Marseille og Clermont - Ferrand bl.a. Dette gør det en passende rejse base for dem der kommer fra den sydlige del af landet og dem, der ønsker for at udforske resten af regionen Aquitaine. Indstillinger for Biludlejning på Bordeaux Station Gare St Jean er tilgængelige gennem en række biludlejningsfirmaer, der har oprettet kontorer i bygningens station.

Bordeaux er en forholdsvis stor by og mens byens centrum er for det meste gågade, mange rejsende finde det praktisk at arrangere biludlejning på Bordeaux Station Gare St Jean så de kan også vove sig uden for downtown området under deres ophold. Bemærkelsesværdige vartegn ligger i nærheden af byens centrum omfatter Aquitaine - broen, de offentlige haver af Gambetta firkantede og sejr Arch, et stykke af romersk arkitektur, der står i centrum af La Victoire.

Interessante samlinger af kunst og historiske artefakter kan også findes i en række museer i byen. De mest populære udstillinger er opstaldet på museet for samtidskunst og museet Aquitaine.

Efter at have set resten af byen, kan rejsende også tage deres billige biludlejning på Bordeaux Station Gare St Jean og hovedet ud til bemærkelsesværdige udflugtsmål i nærheden. De mest populære dem omfatter Medoc region nord, den UNESCO Heritage Site af Saint Emilion mod øst og de gamle vingård områder af Graves mod syd.

Indsamling destination

Kort: