Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Gradignan

Beliggende i den grønne Aquitaine - regionen i det sydlige er Frankrig kommunen Gradignan. Selvom en blotte forstad til Bordeaux har en eller to værd attraktioner af sin egen, god adgang til vinmarker og billig biludlejning i Gradignan.

Gradignan er bedst adgang med bus fra Bordeaux, som selv har en international lufthavn - Bordeaux - Merignac (BOD) – og direkte transport til Gradignan. Kommunen har nogle nice walking og gamle bygninger og ser på, selv om ethvert besøg i denne region er naturligvis, om Bordeaux og dens vingårde.

Du er godt placeret for udforskning af dem med Biludlejning i Gradignan, der ligger syd for byen. Mod syd er den Graves region, som kan prale af den ældste vingård i Bordeaux - regionen. Der er også et væld af gamle byer og landsbyer for at se her, herunder Bazas og Cadillac og slottet Chateau de Roquetaillade.

Pos. nord for Gradignan, ud over Bordeaux, er den smukke Medoc region, hvor den mest højprofilerede af regionens vine kommer fra. Du kan besøge holder af Margaux og Laffit - Roschild og gøre smagninger. Med billig biludlejning i Gradignan kan du også hovedet ud mod øst og udforske Saint Emilion landsby og vingårdens Herre af samme navn. Det er en UNESCO World Heritage village.

Strandene i Atlanterhavet ligger vest for Gradignan, herunder de af Arcachon. Nogle af Europas største sandklitter bor i dette område og der er bogstaveligt talt miles og miles af strande at skelne med Biludlejning i Gradignan.

Indsamling destination

Kort: