Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bordeaux

Byen Bordeaux i sydvestlige Frankrig er meget kendt for sine fine vine. Den historiske by er også en favorit rejsemål i landet på grund af sin interessante turistattraktioner og fantastiske retter. Fordi byen er ganske stor, er det bedre at sørge for Biludlejning i Bordeaux især for dem der ønsker for at gå på udflugter uden for byens centrum.

Centrum, dog udforskes bedst til fods som det er yderst gågade. Man kan simpelthen leje cykler eller rulleskøjter, hvis han ikke er alt for opsat på tanken om at tilbringe hele dagen walking. Nogle af de mest populære seværdigheder i byens centrum omfatter Girondins Memorial, sejr Arch, som er et stykke af romersk arkitektur og Aquitaine - broen.

Udstillinger af kunst og historiske artefakter er opstaldet i berømte museer såsom museet for samtidskunst og museet Aquitaine. Uden for centrum, kan rejsende tage deres leje af bil i Bordeaux og drev sammen med de mange vin ture i landskabet. Forskellige vinmarker tilbyder guidede udflugter velegnet til vin kendere.

At arrangere for billig biludlejning i Bordeaux også giver turister til at vove sig uden for den by, hvor en række udflugtsmål er let tilgængelige. De sædvanlige valg omfatter Medoc region nord, seaside by af Arcachon vest og landsby Saint Emilion mod øst.

Lufthavnen Bordeaux - Merignac vest for byen fungerer som den vigtigste luft gateway til Bordeaux. Det giver indenrigsfly og internationale forbindelser til visse europæiske hovedlufthavne.

Indsamling destination

Kort: