Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Agen Train Station

Agen jernbanestation er den vigtigste transport terminal tjener byen Agen i Frankrig. Agen er en del af den franske region i Lot - et - Garonne. Agen er en historisk by og er berømt for sine gamle kirker, museer og perfekt miljø. Turister kommer til denne by via togstationen kan nemt finde billige biludlejning på Agen Rail Station.

Med billeje på Agen jernbanestation, kan turister nemt udforske byen, specielt byens gamle kvarter. Denne del af byen er fyldt med gamle bygninger. En af de berømte kirker her er Agen - domkirke, en af de største i Frankrig. Agen - domkirke har en dobbelt kirkeskibet og det tiltrækker masser af besøgende hver tåre på grund af dens unikke design.

Også tilgængelige med biludlejning på Agen togstation er St. Hilaire kirke. Kirken St. Hilaire er dedikeret til den hellige treenighed. Det blev bygget tilbage i 1100 - tallet. Besøgende vil finde, på kirkens indgang, statuer af St. Peter og Moses. Disse to statuer er ofte betragtes som usædvanlige og gøre for et fantastisk sted at besøge for rejsende.

Også kan findes i denne by er Fine Arts Museum, eller Musée des Beaux Arts. Museet huser flere samlinger fra lokale kunstnere og malerier fra Goya, Seurat og Bonnard. Museet har også artefakter, der blev inddrevet i hele byen. Disse artefakter kan dateres tilbage til forhistorisk tid.

Efter at have udforsket byen, kan turister hovedet til den nærliggende by Bordeaux. Bordeaux er en havneby og hovedstad i regionen Aquitaine. Byen er berømt for sin vin som for sin brede vifte af steder at besøge gamle monumenter, fornemme restauranter, hoteller og butikker.

Indsamling destination

Kort: