Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Agen

Den lille by Agen ligger på den franske region i Lot - et - Garonne. Agen ligger lige ved bredden af floden Garonne og det ligger 135 kilometer sydøst for Bordeaux, regionens hovedstad. Agen er en bekvem mellemstation for dem, der ønsker at nå frem til Bordeaux. Denne by, har selv om små, en bred vifte af attraktioner.

Navigere rundt i byen er let med billig biludlejning på Agen. Før du udforsker andre byer, bør turister først hovedet til agens gamle bymidte med dens smukt restaureret og vedligeholdt middelalderlige bygninger. Bemærkelsesværdige strukturer her omfatter Agen - domkirke, som blev bygget tilbage i 1100 - tallet. Domkirken er dedikeret til St. Caprasius og er en af de største i Frankrig.

Også tilgængelige med biludlejning på Agen er kirken St. Hilaire, denne ene dedikeret til den hellige treenighed. Kirken er berømt på grund af sin "usædvanligt" statuer fundet i nærheden af indgangen til kirken – St. Peter og Moses – lykønskningskort gæster og hengivne ved ankomsten.

Også bemærkelsesværdig er Musée des Beaux Arts eller Fine Arts Museum. Dette museum kan nås med biludlejning på Agen og har en rig samling af kunstværker af lokale kunstnere. Det huser også adskillige gendannede artefakter der dateres tilbage til forhistorisk tid. Med over 20 værelser, har museet også samlinger fra kunstnere som Goya, Seurat og Bonnard.

Efter at have udforsket byen, kan rejsende nu hovedet til den travle by Bordeaux. Havnebyen er ikke kun kendt for sine vinindustri men også for dets seværdigheder. Byen er fyldt med gamle og moderne arkitektur, travle butikker og moderne restauranter alle til en rejsendes glæde.

Indsamling destination

Kort: