Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Melun

Melun, en by med en lang historie, er nu en del af det større Paris - distriktet i det nordlige Frankrig. Melun er halvvejs mellem motorvejene A5 og A6, 40kms syd for Paris' Champs Elysees. Melun's railway station er en ledende udveksling på det lokale og nationale jernbanesystem. En bekvem mulighed for rejser er Biludlejning i Melun.

Melun er beliggende på en hestesko bøje af floden Seine. En lille flod ø, Ile St Etienne, der adskiller byens to halvdele. St Aspais, byens centrum, er nord for øen. Broer link byens kvarterer. Meluns centrale kvartaler indeholder gamle kirker, maleriske gader, hoteller og restauranter.

Biludlejning i Melun udføres af førende franske og internationale virksomheder fra depoter i nærheden af Avenue Jean Jaures, syd for centrum. Besøger regionens attraktioner er let opnås ved hjælp af Biludlejning i Melun. I udkanten af Melun tilbyder flere skove og parker.

En barok stil chateau, Vaux - le - Vicomte, omgivet af en voldgrav er otte kilometer øst for Melun. Syd for Melun ligger Bois de la Rochette ved siden af Seinen og funktioner attraktive riverside gåture og nærhed til rolige caféer. Fontainebleau skoven, et tidligere kongeligt jagtområde er længere mod syd.

Den berømte Chateau de Fontainebleau kan nås på den D606 vej at køre billig biludlejning i Melun fra Melun. Denne fantastiske chateau komplekse og elegante royal værelser er en af Frankrigs mest populære turistmål. Den omkringliggende skov har gamle egetræer, stor vejr - slidte kampesten, picnic steder og vandrestier.

Indsamling destination

Kort: