Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Fontainebleau Train Station

Fontainebleau jernbanestation ligger bekvemt tæt på centrum. Dette gør det en passende rejse hub for dem, der kommer ind til byen fra andre dele af Frankrig. Muligheder for billig biludlejning på Fontainebleau jernbanestation leveres gennem en række udlejningsbureauer, som har oprettet kontorer i bygningens station. Rejsende kan vælge for at arrangere biludlejning så snart de ankommer eller bestille deres reservationer via internettet for mere komfort.

Efter at have taget en Biludlejning på Fontainebleau jernbanestation, kan turister starte deres udflugter med et drev omkring nogle af de mest populære attraktioner i byen. Bemærkelsesværdige vartegn omfatter klokketårnet downtown, Trinity kapel og Chateau de Fontainebleau hvor kongerne af Frankrig opholdt sig, når de gik på jagtture til Fontainebleau skoven. På kanten af byen, vil rejsende også finde det historiske campus INSEAD business school. Studerende deltager i denne skole som regel boede i chateaux rundt i området.

Turister er også behandlet til en række attraktioner og fritidsaktiviteter under opholdet i byen. Byen er populær for sin hest race track. Hver søndag, har det også en morgen mad marked hvor man kan prøve nogle af de bedste lokale og regionale delikatesser. Der er også masser af shopping muligheder i centrum.

Yderligere kan ud, rejsende også tage deres Biludlejning på Fontainebleau Rail Station og gå ud af byen til andre bemærkelsesværdige destinationer i regionen Ile - de - France. De kan hovedet op nord til Paris eller besøge Disneyland Resort i Marne - la - Vallée.

Indsamling destination

Kort: