Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Paris Nation

Beliggende i de 11 Arrondisement i de østlige distrikter i Paris, er Place de la Nation en af de travleste offentlige rum runde - deromkring i byen. Paris Nation indeholder også en Paris Metro og RER station, som tjenester mange tusindvis af lokale og besøgende dagligt. Passagererne kan også finde billige biludlejning på Paris Nation.

Der er 11 gader, boulevarder og veje, der ender på runde - om Paris Nation. De største gader, som er Boulevard Diderot, Avenue Bel - Air, Avenue du Trone og Avenue Philippe Auguste, er også den travleste bærere af biler i området.

Restauranter, caféer, saloner og butikker linje gader, avenuer og boulevarder i Paris Nation. Besøgende kan vælge fra asiatiske, vestlige og europæiske delikatesser og har en overflod af produkter til at shoppe for. Biludlejning på Paris Nation findes også langs gader i nærheden af toget terminal.

Linje 1, 2, 6 og 9 i Paris Metro pass gennem Paris Nation, hvilket gør det til en af de travleste togstationer i Paris. Ud over Paris Metro serverer stationen også linje A Ile - de - France RER toget system.

Paris Nation område indeholder en række populære hoteller for besøgende, som Argate Hotel og Nouvel Hotel. Besøgende, der ønsker at rejse hele byen Paris kan bruge billeje på Paris Nation for effektiv og billig transport. Seværdigheder værd at besøge omfatter Triumfbuen, Eiffeltårnet og Luxembourg - haven.

Indsamling destination

Kort: