Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lisieux Train Station

Lisieux jernbanestation er serveret af intercitytog samt regionale busser. Togstationen ligger i gåafstand fra byens centrum. Biludlejning på Lisieux jernbanestation kan pre arrangeret online til de mest lukrative priser.

Ligesom en lang række andre franske normanniske bosættelser, blev Lisieux grundlagt mere end to årtusinder siden. Gennemsyret i kristne betydning og kun overgået af Lourdes som landets øverste pilgrimsfærd destination, by i Basse - Normandie var engang hjem søster Thérèse de Lisieux. Med biludlejning på Lisieux jernbanestation kan besøgende nemt besøge byens højdepunkter.

En af byens attraktioner, stjerne er Saint Pierre Lisieux domkirke. Dette imponerende religiøse struktur ikke var heldigvis ødelagt af bombeangrebene i 1944. Det var biskop Arnoul, der beordrede opførelsen af katedralen, som fandt sted fra 1160 indtil dens afslutning i 1230.

Trods den anden verdenskrig ødelæggelser forblive bindingsværkshuse i Lisieux sammen med et stort antal seværdigheder som bevis for byens rige og bevægende historie. Den geografiske placering af Lisieux gør byen et perfekt sted hvorfra man kan tour de fantastiske Normandiet. Billig biludlejning på Lisieux jernbanestation er tilgængelig ved forudbestilling det online.

Lexobus er den offentlige bus transportsystem, der serverer byens Lisieux. Busser følger ruter til og fra en række omkringliggende lokaliteter. Men den mest pålidelige, praktiske og hurtigste måde at komme omkring Lisieux er af private lejebil.

Indsamling destination

Kort: