Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Caen

Caen er en fransk kommune i departementet Calvados, det nordvestlige Frankrig. Det er omgivet af både land og hav, med bekvem nærhed til strandene i Mont Saint Michel. Byen er den ledende byen af Basse - Normandie, prale af en rig arv, efterspurgt af turister fra og uden for Frankrig. Byen blev grundlagt af William Erobreren har bevaret sin inderlighed og valor gennem tiden. Med sin imponerende seværdigheder er Caen virkelig et sted at opdage. Billig biludlejning på Caen gør for et ideelt middel til transport rundt i byen.

Med Biludlejning i Caen, kan besøgende nemt udforske byens rigdom af religiøse bygningsværker, hvoraf den ene er Rue Notre Dame de Froide når en primitiv romanske kirke genopbygget til sit nuværende flamboyant. Blandt de særlige kendetegn ved kirken er dens naves, den vidunderlige facade, dens imponerende døre og storslåede vindeltrappe.

Også er at bemærke Saint Etienne le Vieux, en storslået bygningsværk med en rig historie, der datoer tilbage 900 - tallet. Kirken er berømt for sine ottekantede lanterne tårn og rytterstatuen, der repræsenterer den store kejser Constantine.

Billeje på Caen ville også tage besøgende til Saint Sauvuer du Marche, en anden gammel konstruktion, som datoer tilbage 1000 - tallet. Kirken har bevaret dens romansk stil, selv om nogle restaureringer er blevet gotisk påvirkninger.

I traditionen af imponerende religiøse vartegn er Caen også site for flere andre imponerende kirker som Saint Michel de Vaucelles, Saint Jean og Saint Nicolas.

Indsamling destination

Kort: