Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Le Havre Ferry Port

Der er en række måder at nå byen Le Havre med tog og bus tjenester giver god adgang fra den franske side af den engelske kanal. Imidlertid er kom der fra Det Forenede Kongerige nok nemmest ved at tage færgen direkte til havnen. For besøgende, er der ønsker at rejse rundt i Normandiet område billig biludlejning på Le Havre Ferry Port tilgængelige.

Færgeterminalen bygning på Le Havre er magen til andre havne. Passagerer har et ret begrænset udvalg af faciliteter, der omfatter alle grundlæggende som toiletter, et cafeteria med et rimeligt udvalg af snacks og et opholdsområde med et tv. Der er også biludlejning på Le Havre Ferry Port og en nyttig turist information kiosk. Alle faciliteter cater til mindre stand rejsende.

Byen Le Havre er let at navigere ved hjælp af Biludlejning på Le Havre færgehavn og deles mellem de øvre og nedre områder. De fleste af seværdighederne og byens centrum er placeret i den nederste sektion. Dette er også hvor du vil opdage nogle fantastisk restauranter og barer, men hvis du opholder dig i et par dage, casino giver en god aften i byen.

Nogle turister basere deres besøg i Normandiet i byen og se seværdigheder med biludlejning på Le Havre færgehavn. Byen har flere attraktioner herunder nogle fine eksempler på arkitektur af August Perret, der hjalp med genopbygningen af byen efter anden verdenskrig. Tæt på Le Havre er mange dejlige landsbyer og byer sammen med nogle af de mest herlige strande i området.

Indsamling destination

Kort: