Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Le Havre

Blot en tur med færgen over den engelske kanal vil få dig til Normandiets populære gateway, Le Havre. Der er tusindvis af britiske turister, der passerer gennem porten hvert år med de fleste af dem på vej til andre destinationer i området og ud over.

Dette er en behagelig kystnære resort by med gode strande og indkvartering til rådighed og for besøgende, der ønsker at se mere af Normandiet der er også billig biludlejning i Le Havre. Du vil finde bedste af byens hoteller, restauranter og underholdning tæt på centrum og strandene.

Der er meget få bygninger i Le Havre, at flygte på bombeangreb kampagner under anden verdenskrig forlader byen med en blanding af traditionel og moderne arkitektur. Kunstværker og andre genstande af interesse, der var bjærgning fra murbrokkerne er i displayet på Musée de l'Ancien Havre.

De fleste besøgende til Frankrig ankommer forventer god mad og drikke og du vil ikke blive skuffet over hvad der er tilgængeligt i Le Havre eller andre lokale byer, der kan nås med Biludlejning i Le Havre. Friske lokale producere funktioner på mange menuer og der er ingen mangel på gode vine.

Der er mange kendte lokale byer inden for nem kørselsafstand af Biludlejning i Le Havre og Caen Bayeaux. En af de smukkeste byer i området er Honfleur cirka 30 minutter væk finder du en smuk 1600 - tallet havnen og nogle herlige parker på bredden af floden Seinen.

Indsamling destination

Kort: