Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Yvetot Train Station

Nordlige Frankrig er hjem til et par interessante steder for at besøge og den lille by Yvetot kan ikke være et oplagt valg, men det er et godt valg for alle, der nyder oplever rolige og landlige franske liv.

Biludlejning på Yvetot jernbanestation er let tilgængelige, selvom du ikke er ankommet med tog. Du kan forudbestille online eller blot slå og se hvilke køretøjer de har til rådighed. Overnatning i byen er begrænset, men der er nogle gode steder at bo med meget af den overkommelige og god værdi for pengene.

Billig biludlejning på Yvetot jernbanestation skal reserveres på forhånd for de bedste tilbud og det er den bedste måde at rejse til nærliggende Le Havre og kysten. Strandene her er fantastisk og kan nås på mindre end en time i bil.

Togstationen kan prale af et par butikker og caféer, og der er regelmæssige tjenester over hele landet inklusive til Le Havre. Her kan besøgende nyde at udforske de mange museer og kunstgallerier samt prøveudtagning nogle franske retter i en af de mange restauranter.

Den mest berømte vartegn i Yvetot er den kirke, der lægger hævder at have den største pletten glasvindue i Europa. Biludlejning på Yvetot jernbanestation er den bedste måde at komme fra dit hotel til kirken og du er fri til at tage billeder og gå rundt kirkens grund i dit eget tempo og ikke med en tour.

Indsamling destination

Kort: