Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Dieppe

Dieppe er blandt de ældste resorts i Frankrig, der er tættest på Paris i en 2 - timers kørsel via A13 eller A16. Byen er også kendt som blandt flottere kanalhavnene, der blev skånet fra bombardementerne, der ødelagde de andre kystbyer under anden verdenskrig. Bortset fra franske lokalbefolkningen er Dieppe også en berømt feriedestination blandt briterne.

For at komme til Dieppe, kan du få på en færge fra Newhaven i England. Men du kan også ankomme med togrejser fra Paris og Rouen, som er nærmere med hensyn til rejsetid (40 minutter). Biludlejning i Dieppe kan reserveres, når du ankommer, så du kan komme rundt nemt din egen uden at skulle gå eller ride offentlig transport.

Billig biludlejning i Dieppe kan være nyttigt for sightseeingture i byen. Med din bil, kørsel til Dieppe, herunder slottet og museet, Square du Canada og Quartier de Pollet top attraktioner. Det anbefales også, at du går besøge kirker af Saint Remy og Saint Jacques, samt museet for havet.

Køre til Rouen, der er omkring 40 miles fra byen. Det er en by der går tilbage til oldtiden, og det er hovedstaden i Normandiet, der tiltrækker mange turister for at se sin smukke arkitektur og historiske attributter. Dens top attraktioner omfatter Notre Dame - katedralen og Place du Vieux - Marche hvor Jeanne d'Arc blev brændt.

Et par kilometer fra hvor Avenue Verte starter er Parc Naturel Educatif fyr Weber, en reserve af vådområder, hvor du kan nyde et naturligt miljø sammen med kunstværker beliggende over engene. Biludlejning i Dieppe er også nyttig, hvis du vil se en formiddag marked hver lørdag, eller hvis du ønsker at gå til stranden.

Indsamling destination

Kort: