Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Rouen Train Station

Rouen er den ideelle feriemål, da det giver en lækker blanding af historie, arkitektur og smukke natur. Byen har en smuk beliggenhed ved floden Seine og har en rig kulturarv, samt en lang forhistorie. De fleste besøgende til byen beslutter at book billig biludlejning i Rouen Rail Station.

Byens seværdigheder er alle inden for rækkevidde af togstationen; dog kan at have din egen hjul betyder du gemme dyrebare ferietid. Der er museer og gallerier i umiddelbar nærhed af stationen, og der er masser af hoteller at vælge imellem. Biludlejning i Rouen jernbanestation er let tilgængelige fra agenter såsom Europcar.

Shoppere er forkælet for valg i Rouen, byens centrum vrimler med smarte butikker og fremsynede modeforretninger. Spisning i Rouen er en reel behandling for sanserne, bortset fra de lækre franske retter; mange restauranter har til huse i smukke bygninger med udsigt over floden.

Byens lufthavn ligger lidt uden for byen, så hvis du har en flybillet til fange at have din egen transport til lufthavnen er meget bekvemt. Booking Biludlejning i Rouen Rail Station betyder kan du uden træde ud af toget og ind i dit eget køretøj at køen til offentlig transport.

Rouen er beliggende i den maleriske provins i Normandiet, så slipper ud i byen for at udforske landskabet er et must i området. Dejlige landsbyer og kuperede landskab giver de ideelle omgivelser til en dag ud. Booking Biludlejning i Rouen Rail Station betyder du kan tour rundt i dit eget tempo uden at være bundet af køreplaner.

Indsamling destination

Kort: