Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Le Havre Train Station

Normandiet - regionen i nordvestlige Frankrig har været en foretrukne feriemål i mange år med Le Havre er den første anløbshavn for mange besøgende. Regionen har mange forskellige steder at se med noget for alle turister og billig biludlejning på Le Havre jernbanestation du kan rejse mellem dem med lethed.

Jernbanestation ligger tæt på centrum af Le Havre og er omgivet af et stort udvalg af overnatningsmuligheder. Hvis du foretrækker noget lidt roligere kan du bruge billeje på Le Havre jernbanestation til at få dig til udkanten af byen. Hvis du vælger at bo i Le Havre de fleste af underholdningsmuligheder, herunder steder at spise og drikke er i centrum.

Ud over Biludlejning på Le Havre jernbanestation finder du faciliteter er lidt anderledes end enhver anden togstation og der er et lille antal shopping outlets leverer dagligvarer. Omkring stationen finder du et udvalg af spisesteder med nogle tilbyder varierede menuer med nogle lækre retter. Alternativt kan du bare snuppe en hurtig kop kaffe og en baguette.

For fans af de store impressionistiske kunstnere som Claude Monet er et besøg til nærliggende Honfleur med biludlejning på Le Havre jernbanestation et must mens de opholder sig i Normandiet. En kort køretur vil tage dig over Pont de Normandie, der spænder over Seinen, og ind i dette herlige, maleriske havn lille by, der har inspireret mange malerier.

Indsamling destination

Kort: