Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Caen Lufthavn

Aeroport de Caen - Capriquet, er placeret vest for byen Caen, omkring 6 km fra byens centrum. Lufthavnen forbinder byerne Caen og Capriquet til flere franske placeringer, herunder Lyon, Nice og Paris. Aeropeort de Caen Capriquet gør for en god base for rejse omkring Caen, tilbyder nem adgang til butikker, restauranter og især bil udlejningsbureauer tilbyder billig biludlejning i Caen lufthavn.

Biludlejning i Caen lufthavn er et praktisk valg af transport rundt i området, især når de planlægger at turnere rundt utal af museer i byen. Først er blandt de mest populære monumenter i byen Memorial de Caen, en hyldest til de mennesker, der kæmpede for frihed i byen.

En anden værd at besøge webstedet er Musee des Beaux Arts, museum inde Château Caen. Ikke alene museum tilbyder store samlinger af kunst, det også giver gæsterne et afslappende sted at opleve kultur og artisteri af byen.

Besøgende kan også tage en Biludlejning i Caen lufthavn til Musee de Vieux la Romaine, en fremtrædende arkæologiske område, der er vært for en fantastisk museum, og aktiv arkæologiske graver. De storslåede samlinger af artefakter i området fortælle den gamle historie om byen og dens tidligere indbyggere traditionelle liv.

Også er at bemærke Musee d'Initiation a la natur, en smuk naturlig museum med en flot udstilling af dioramaer repræsenterer væld af dyreliv i regionen. Er en smuk og rig have, perfekt til en hyggelig gåtur omkring museet.

Indsamling destination

Kort: